Hoppa till sidans innehåll

Klubbrabatten

27 SEP 2021 20:25
är ett rabatthäfte med många förmånliga erbjudanden!
  • Uppdaterad: 27 SEP 2021 20:25

I vanliga fall arrangerar vi årligen den stora tävlingen "Ösaträffen" som tillsammans med Surströmmingskivan är de viktigaste inkomstkällorna för oss i klubben, men som alla vet har båda arrangemangen blivit inställda i två år.
x
Vi har liksom Alfta GIF Fotboll och Edsbyns Handboll fått möjlighet att sälja "Klubbrabatten", ett riktigt bra rabatthäfte som gäller i Ovanåker och Bollnäs t o m 28 februari 2022. Häftet kostar 200:- och innehåller mycket fördelaktiga rabatter, så den slanten tjänar man snabbt in!
Det finns t ex flera kuponger som gäller i våra mataffärer (bra inför julhandlingen) och även många bra luncherbjudanden (ät 2 betala för 1).
x
Vi tvingar ingen att sälja men klubbens policy är ju att man årligen hjälper till på våra arrangemang för att bl a ha rätt till betalda anmälningsavgifter och denna försäljning ersätter till viss del de uteblivna arrangemangsjobben. Man behöver inte sälja ett visst antal, men ju fler desto bättre såklart!
x
Häften hämtas ut hos Marita på Ekmans. Du tar in betalningar till dig själv för de häften du säljer och redovisar sedan via swish 1231132521 eller bg 613-6527 till AÖOK och märker med "Rabatthäftet" senast den 15 oktober.
x
imagef5vj1.png
Skribent: Helena Bånga
E-post: Adressen Gömd

fb_logga_aook_oppen

facebook_osatraffenx

facebook_intern


SPONSORER 2022Aefab.png

Aicab.png

 

Ovanåkers Kommun

Rekonomerna 2015x

 

Postadress:
Alfta-Ösa OK - Orientering
Box 97
82222 Alfta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info