Hoppa till sidans innehåll

ÅTGÄRDER KRING COVID-19

21 APR 2021 20:27
Med anledning av den ökade spridningen av covid-19 i Ovanåkers kommun, där kommun, skolor och föreningar agerat och anpassat sina verksamheter för att hjälpas åt att bromsa smittspridningen har även vi nu vidtagit vissa åtgärder.
  • Uppdaterad: 21 APR 2021 20:27

Både styrelse och och ungdomskommitté har haft möten och tagit beslut (210419) när det gäller fortsatt verksamhet inom orientering under våren, utefter nu gällande restriktioner, lagar och rekommendationer. Vi har hela tiden följt utvecklingen noga och anpassat vår verksamhet och kommer göra så även nu. Vi vill därför meddela att vi följer FHM rekommendationer om att genomföra verksamhet för barn- och ungdomar, vara utomhus i mindre grupper och anpassa träningarna på ett smittsäkert sätt.
Vi fortsätter med Skogskul, MEN med några förändringar med tanke på den lokalt höga smittspridningen, samt det väldigt stora intresset för våra träningar:
👨‍👦 Lilla Skogskul (barn födda 15 och 16) pausas som ledarledd gruppaktivitet. Istället gör vi en öppen aktivitet som barn+förälder kan gå helt själva. Fri starttid inom givna ramar. Meddelas via sms-grupp till anmälda barn.
💚🦕🐊 Ljusgrön, Drakarna och Krokodilerna, fortsätter som planerat, UTAN föräldrar och vi delar upp i ännu mindre grupper med ca 4-5 barn per ledare för genomförande av aktivitet.
🏃‍♀️🏃‍♂️Grön, vit, gul och orange grupp fortsätter likt tidigare, utan föräldrar i mindre grupper.
‼️Vi följer fortsatt utvecklingen och kan behöva ta nya, snabba beslut i frågan.
🥰 Som vanligt har varje individ/familj ett stort ansvar och vi påminner om att hålla avstånd vid lämning/hämtning, inte samåka, ta med egen vattenflaska/frukt, hålla god handhygien och stanna hemma vid symptom!
Skribent: Helena Bånga
E-post: Adressen Gömd

fb_logga_aook_oppen

facebook_osatraffenx

facebook_intern


SPONSORER 2022Aefab.png

Aicab.png

 

Ovanåkers Kommun

Rekonomerna 2015x

 

Postadress:
Alfta-Ösa OK - Orientering
Box 97
82222 Alfta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info