Hoppa till sidans innehåll

Skogskul våren 2020 (och fortsättning)

07 JUN 2020 16:16
Under våren 2020 har Skogskul arrangerats under fem tillfällen med mycket stort intresse bland barn och ungdomar!
  • Uppdaterad: 07 JUN 2020 14:54

De fem träffar som arrangerats har varit vid Kvarnstugan, Nabban, Furan, Viksjöfors och Kygelvallen. Vi har varit aktiva mellan 18.00-19.15. Vid det sista tillfället arrangerades en "träningstävling" där alla barn i ljusgrön-gul fick prova på riktiga banor, Sportident, start och mål. Barnen i Lilla Skogskul fick springa Miniknat med Sportident och Skogscool Orange/Violett avslutade med en längre och utmanande vägvalsorientering.

Här kan du läsa en längre summering av vårens Skogskul Våren 2020 och även om den nya gruppindelning vi börjat med: Vad är Skogskul?

Föranmälan till hösten redan nu!
Vi har i ungdomskommittén beslutat att fortsätta på den inslagna vägen även inför hösten och därför kommer vi redan nu skicka ut en inbjudan/anmälan till alla som deltagit under våren. Alla tidigare Skogskuls-ungdomar har därmed företräde till höstens grupper, men vi hoppas såklart även kunna få med ytterligare barn till höstens Skogskul som startar torsdagen 20 augusti (beror på antal anmälda, ledartäthet samt restriktioner kring Covid-19). Så är ni intresserade? Anmäl er redan nu!

Anmälan Skogskul HT 2020

Ta chansen att lära er mer om orientering i sommar!
För er som är intresserade av att lära er mer om orientering i sommar - för att fördjupa era kunskaper eller för att vara förberedda inför uppstart av Skogskul rekommenderar vi att ni spanar in vår träningskalender här på hemsidan samt vår facebook-sida (facebook.com/alftaosa) - där veckoplaner läggs ut. Vi försöker använda de nya färg-begreppen för att förklara vilka nivåer träningarna är på och för vilka åldrar de är lämpliga. Framförallt AlftaCupen och Nisses Minne rekommenderas varmt för de som vill springa riktiga "orienteringstävlingar". 

Dessutom erbjuder vi via hittaut.nu/ovanaker en ypperlig möjlighet att själva öva och träna på karta och navigering. Här finns flera fina kartområden och platser att upptäcka i sommar!

Skribent: Andreas D
E-post: Adressen Gömd

fb_logga_aook_oppen

facebook_osatraffenx

facebook_intern


SPONSORER 2022


 

Ovanåkers Kommun

Rekonomerna 2015x

 

Postadress:
Alfta-Ösa OK - Orientering
Box 97
82222 Alfta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info