Hoppa till sidans innehåll

Skogskul våren 2021

19 MAR 2021 20:00
Dax för Skogskul igen! Vi startar torsdag 15 april i Forsparken och precis som förra året är det föranmälan som gäller...
  • Uppdaterad: 19 MAR 2021 18:20

Preliminära platser för resten av våren är:

22 april Ol-Anders
29 april Runemo skola
6 maj Nabban
13 maj Ingen Skogskul pga Kristi himmelsfärdsdag - ev. annan övning/träning
20 maj Gårdtjärnsberget, slalombacken
4-6 juni Ösaträffen Fjäle (om pandemiläget tillåter tävlingar)

Alfta-Ösa OKs ungdomskommitté har beslutat att köra alla Skogskul-grupper även i år. Vi kommer att behöva ta in föranmälan för att i förväg veta hur många barn som kommer och vid behov kunna dela upp i mindre grupper. Det är krav att alla är medlemmar i föreningen.
Vi kommer också se till att samlingsplatserna för respektive grupp sprids ut för att undvika större samlingar av människor och tillsvidare inte ha vatten/frukt efter träningen.

Som vanligt så gäller att man vid förkylningssymptom eller annan sjukdom stannar hemma från träningen, för att inte riskera sin egen och andras hälsa. Det samma gäller om någon i familjen är sjuk eller visar symptom.

Under våra träningar och samlingar gäller det att hålla avstånd, hålla god handhygien och att följa de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten. Ledarna kommer att anpassa träningarna utifrån rådande omständigheter.

Ungdomskommittén kommer kontinuerligt bevaka utvecklingen av corona-pandemin och gällande restriktioner och göra justeringar om så krävs. Förändringar meddelas via informationsmail eller sms från ledarna.

Anmälan
Liksom förra året måste man föranmäla sig om man vill delta! Gäller både "gamla" och nya deltagare. Sista anmälan söndag 4 april!

Ålder
Man kan vara med på Skogskul om man är född 2016 eller tidigare. Läs mer här om grupper och åldrar: Vad är Skogskul?

Medlemskap
Vi vill att barnen är medlemmar i föreningen för att vara med på Skogskul (har bl a med försäkrings-frågor att göra).
Medlemsskapet kostar 100 kr för barn och ungdomar eller 400 kr för en hel familj.

Medlemsansökan

Prova-på
Är ni nyfikna på att prova orientering / Skogskul? Eller få ett träningstillfälle inför Skogskul!? Den 5:e april kommer vi att arrangera en prova-på-aktivitet vid Furan, drop-in mellan kl 10-12. Perfekt tillfälle att komma igång med orienteringen, ta med en kompis du tror skulle gilla Skogskul eller bara prova om du är lite nyfiken!

Skribent: HB
Epost: Adressen Gömd

fb_logga_aook_oppen

facebook_osatraffenx

facebook_intern


VÅRA SPONSORER aefab
Rekonomerna 2015xOvanåkers Kommun


  
  

Postadress:
Alfta-Ösa OK - Orientering
Box 97
82222 Alfta

Kontakt:
Tel: 0705269788
E-post: This is a mailto link

Se all info