Hoppa till sidans innehåll

Vad händer?

06 SEP 2021 18:15
Efter en härlig DM-söndag i Hudiksvall där vi tog hem 6 st guldmedaljer i sprint och 10 st på medeldistansen kommer här lite påminnelser inför hösten!
  • Uppdaterad: 06 SEP 2021 18:15

TISDAG 14 SEPTEMBER
Final i AlftaCupen med prisutdelning efteråt.
x
x
x
LÖRDAG 18 SEPTEMBER
Breddstafetten med info & intresseanmälan via länkar nedan.
x
x
x
FÖRSÄLJNING AV RABATTHÄFTEN
I vanliga fall arrangerar vi årligen den stora tävlingen "Ösaträffen". Denna tävling samt Surströmmingskivan är ju de viktigaste inkomstkällorna för oss i klubben, men som alla vet har båda blivit inställda i två år.
Vi har liksom Alfta GIF Fotboll och Edsbyns Handboll fått möjlighet att sälja "Rabatthäftet". Ett riktigt bra rabatthäfte som gäller i Ovanåker och Bollnäs t o m 28/2 2022. Häftet kostar 200:- och vi från styrelsen tror att det är riktigt lättsålt då det är mycket fördelaktiga rabatter som man snabbt tjänar in.
x
Vi tvingar ingen att sälja, men klubbens policy är ju att man årligen hjälper till på våra arrangemang för att bl a ha rätt till betalda anmälningsavgifter och denna försäljning ersätter till viss del de uteblivna arrangemangsjobben. Man behöver inte sälja ett visst antal, men ju fler desto bättre såklart!
Häften kan hämtas ut på Ekmans. Du tar in betalningar till dig själv för de häften du säljer och redovisar sedan via swish 1231132521 eller bg 613-6527 till AÖOK och märker med "rabatthäftet". Eventuella returer skall redovisas senast 15/10!
x
imagewsnto.png
Skribent: Helena Bånga
E-post: Adressen Gömd

fb_logga_aook_oppen

facebook_osatraffenx

facebook_intern


SPONSORER 2022Aefab.png

Aicab.png

 

Ovanåkers Kommun

Rekonomerna 2015x

 

Postadress:
Alfta-Ösa OK - Orientering
Box 97
82222 Alfta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info