Hoppa till sidans innehåll

Skidkul 2017 - inställt tills vidare...Vi har planer på att dra igång SKIDKUL i Alfta även denna vinter. Snöläget och väderrapporterna sätter just nu lite käppar i hjulen för oss - så därför tar vi nu in en anmälan för att med kort varsel kunna dra igång vinterns Skidkul!

Vi planerar att köra igång måndag 5/2 och sedan köra varje måndag fram tom den 27/2. Träningarna är mellan kl 18.00 – ca 19.15 och vi samlas vid vindskyddet vid Nordanaspåret (vid Furan). Alla är välkomna!

OBS! Skidkul mån 30/1 är inställt. Kommer det snö framöver så kan vi dra igång med kort varsel. Håll utkik här på hemsidan och på vår facebook. Fram tills dess kan du fylla i vår Intresseanmälan

Skidkul i korthet

Brasan är varm, vi bjuder på saft och förhoppningsvis kommer just du och skidar med dina kompisar så att vi får riktigt skoj tillsammans. Våra ledare delar in barn och unga i grupper beroende på ålder och tidigare skidkunskaper. Vi åker längdskidor tillsammans, övar på teknik och har lite roliga lekar.

Det blir som vanligt grupper för barn, ungdomar och vuxna. Från ca 5 år. Även vuxna nybörjare.

Kom ombytt och i tid så vi kan starta 18.00. Skidorna vallade och på!

Förutsättningar: Träningarna genomförs i mån av snö. Köldgräns -15 grader! OBS! Håll koll på vår facebook-sida för aktuell status varje vecka (klicka här för länk). Vi uppdaterar senast kl 15 så att ni vet om det blir träning eller ej.

Barn från ca 5 år är välkomna! Viss tidigare skidkunskap är bra. Barn i yngsta gruppen, ca 5-8 år SKA ha förälder med sig för att underlätta för våra ledare.

Kostnad: 100 kr barn/ungdom, 200 kr vuxen, 400 kr familj (ingen extra kostnad för medlemmar i Alfta-Ösa OK). I kostnaden ingår medlemsskap i klubben.

Anmälan gör du via länken nedan! OBS! Vi ser helst att du anmäler dig på förhand, för att slippa direktanmälningar på plats.

Vi har tyvärr ingen utrustning att låna ut...

Frivilligt spårbidrag!
Vi ser gärna också att alla deltagare lämnar ett frivilligt spårbidrag till Nordanå Motionsallians som hjälper oss med spåren och ser till att vi har fina spår i Alfta!

Mer info om skidspåren på Nordanå finns här

Mer info och anmälan

Frågor besvaras av ansvarig: Andreas Davidsson, 070-425 47 94

Länk till anmälan - skickas in senast 29/1

PS. Hjälp oss gärna sprida informationen om Skidkul. Skriv ut Inbjudan - sätt upp på arbetsplatsen, skolan, förskolan eller ge till en kompis som du tycker borde haka på! Ju fler vi blir desto roligare! Tack på förhand!

Uppdaterad: 20 NOV 2017 12:45 Skribent: Andreas Davidsson

fb_logga_aook_oppen

facebook_osatraffenx

facebook_intern


SPONSORER 2022Aefab.png

Aicab.png

 

Ovanåkers Kommun

Rekonomerna 2015x

 

Postadress:
Alfta-Ösa OK - Orientering
Box 97
82222 Alfta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info